Lashlift 60 minuter
Lashlift är en behandling som gör dina fransar snyggt böjda. Utöver lashlift (permanent böjning av fransarna) ingår även färgning och keratin behandling.
Keratin stärker och bygger upp fransarna. Resultatet är individuellt och kan variera beroende på vilken växtfas dina fransar befinner sig i, men oftast håller det i ca 6-8 veckor. Tänk på att och följa efterbehandlingsråden för ett varaktigt och hållbart resultat!

Browlift/Browlamination inklusive färgning och formning ca 45-60 minuter
Browlift/Browlamination är en behandling som ger dina bryn ett ”lyft” och ger en illusion av att brynen är fylligare och tätare. I behandlingen ingår även färgning och formning samt keratinbehandling som stärker och bygger upp ögonbrynen. Perfekt behandling om man har lite glesare eller spretiga bryn.
Resultatet är individuellt och kan variera beroende på vilken växtfas dina bryn befinner sig i, men oftast håller det i ca 4-6 veckor. Tänk på att och följa efterbehandlingsråden för ett varaktigt och hållbart resultat!

OBS! Efter behandling ska du undvika produkter som innehåller olja, ögon make up, ånga och bastubad inom 48 timmar, då det kan förstöra effekten av din lashlift- och browliftbehandling.