Browlift/Browlamination inklusive färgning och formning ca 45-60 minuter
Browlift/Browlamination är en behandling som ger dina bryn ett ”lyft” och ger en illusion av att brynen är fylligare och tätare. I behandlingen ingår även färgning och formning samt keratinbehandling som stärker och bygger upp ögonbrynen. Perfekt behandling om man har lite glesare eller spretiga bryn.
Resultatet är individuellt och kan variera beroende på vilken växtfas dina bryn befinner sig i, men oftast håller det i ca 4-6 veckor. Tänk på att och följa efterbehandlingsråden för ett varaktigt och hållbart resultat!

 

Lashlift 60 minuter
Lashlift är en behandling som gör dina fransar snyggt böjda. Utöver lashlift (permanent böjning av fransarna) ingår även färgning och keratin behandling.
Keratin stärker och bygger upp fransarna. Resultatet är individuellt och kan variera beroende på vilken växtfas dina fransar befinner sig i, men oftast håller det i ca 6-8 veckor. Tänk på att och följa efterbehandlingsråden för ett varaktigt och hållbart resultat!

OBS! Efter behandling ska du undvika produkter som innehåller olja, ögon make up, ånga och bastubad inom 48 timmar, då det kan förstöra effekten av din lashlift- och browliftbehandling.

 

NYHET! – Exuviance professionella retinolpeeling
Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retinolpeeling. Retinol är en form av A-vitamin
som exfolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur och hudton,
minimerar rynkor och ojämn pigmentering. Peelingen passar även utmärkt för en aknebenägen
eller fet hud samt minimerar synbarheten av akneärr. 

 

Ny logotype och ny hemsida! Nu finns vi även på Instagram!

Falkenbergs Hudvårdscenter fyller 15 år 2020 – Det ska vi fira!

Under våren kommer förmånliga erbjudanden och kommande produktnyheter publiceras här och på Instagram. Missa inte detta!