Exuviance är världsledande hos dermatologer och plastikkirurger. Bakom ligger det amerikanska medicin-dermatologiska företaget Neostrata-Exuviance. Företaget grundades av de läkare som upptäckte alfahydroxisyra-
teknologin (AHA).
Med 30 års forskning och fler än 80 världspatent har Neostrata-Exuviance revolutionerat den moderna hudvården.
Exuviance betyder cellförnyelse och är avancerad hudvård. Exuviance är en av marknadens mest väldokumenterade produkter med vetenskapligt dokumenterade resultat. Alla produkterna från Exuviance är dermatologiskt testade och allergitestade samt förpackade i återanvändbara behållare. Produkterna har inte testats på djur.

Exuviance säljes endast hos hudterapeuter, hudläkare/ plastikkirurger.

www.exuviance.euArtdeco är ett framgångsrikt make-up märke från Tyskland.

Artdeco erbjuder det senaste inom trend och specialprodukter för proffesionell make-up, till bästa kvalitet och till ett rimligt pris. Artdeco är unikt och ger dig mer än bara en make-up kollektion.

Produkterna finns i praktiska, utbytbara refillsystem. Alla ögonskuggor och rouger har en magnet i botten, så att man kan kombinera och mixa sina favoritfärger i magnetiska boxar.

Artdeco säljs endast på salonger. Produkterna har inte testats på djur.

www.artdeco.se


  

Skin Yoga
Ny hudvårdsserie från Artdeco, Skin Yoga Face och Skin Yoga Body.

Skin Yoga är ett mordernt hudvårdskoncept, som kombinerar skydd mot skadlig miljöpåverkan med att ge ny energi genom optimal syreanvändning i cellerna.

Den perfekta samverkan mellan Oxyvital och exotiska essenser som kombucha, guarana, vildäpplen och granatäpplen gör att de nio unika Skin Yoga ansiktsprodukterna ger ett ojämförligt resultat. Ingredienserna finns även i Skin Yogas kroppsserie.Artdeco Wellfeet - En komplett fotvårdsserie med exklusiva oljor från naturen. En fotvårdsserie som skänker välbehag till både fötter och själ.Artdeco Handbalance - Nya generationens handvård, en komplett handvårdsserie med underbara aromatiska och naturliga oljor.Artdeco Magnificent nails - Fantastiskt vackra naglar - snabbt och lätt! Upptäck nagelvårdsserien från Artdeco som erbjuder dig den perfekta lösningen för varje nagelproblem.